Prefabrik Ev

Wiki Article

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Prefabrik evlerin ömrü standart olarak 30 ila forty yıl olarak belirtilmektedir. Diğer konut modellerinde olduğu gibi genel bakımları düzenli olarak yapıldığında çOkay daha uzun yıllar kullanım imkanı kazandırılmaktadır. Prefabrik evlerde iklimlendirme enerji maliyeti nasıldır? Sesi geçirir mi?

Quite a few standards are taken into account when analyzing the worth range for prefabricated property products. At this stage, you should act by using these requirements into consideration when choosing. Amongst The most crucial difficulties is definitely the roof. It is amazingly critical which the roof is product of quality components and that it's adequately insulated.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları 10 cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çAlright daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Her iklimde enerji tasarrufuyla kullandıkça kazandırır. İmarlı arsaya prefabrik ev nasıl yapılır?

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim daha çAlright artmıştır.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada dimension yaptıracağınız ev ile ilgili beton strategyı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup four mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca prefabrik ev yapılabilir.

Prefabrik evlerde yaşamaya başlayan kişilerin aslında ilk güzel yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla 1 sene öncesinden ev sahibi olduk bize one sene kazandırdınız çünkü bir betonarme ev 1 sene sürmekte oluyor.

This Web site is employing a safety services to shield by itself from on the internet assaults. The action you merely carried out brought on the safety Answer. There are plenty of actions that could bring about this block which includes publishing a particular term or phrase, a SQL command or malformed info.

Prefabrik yapı sisteminde duvar panelleri özel levhalar arasına yüksek dansitede yalıtım dolgu malzemesi kullanılarak hazırlanır. Duvar panellerinin sağladığı yalıtım değeri tuğla veya gazbetonlu binalara göre yüzde altmışa varan oranlarda daha yüksektir.

Yapıda kullanılan çeliğin kalitesi ve kalınlığı, duvar kalınlığı ve panellerde kullanılan malzemenin niteliği, çatı izolasyonu, kullanılan pencerenin serisi gibi unsurlar prefabrik yapılarda fiyatı etkiler.

Report this wiki page